Tanári tabló I. - Filipp Zoli

 2009.02.08. 17:26

 

Az NLGbe érkezésekor talán a legfiatalabb tanerő volt, aki megnyerő modorával hamarosan mindenkit meghódított. Különösképpen népszerű volt a "bobo" életformát favorizáló végzős és ahhoz korban közeleső hölgyek körében, akik azonban vajmi keveset értettek egyetlen tárgyához a matekhoz. Mivel azonban a látszatra adva (legalábbis az iskola falai között) mindig visszafogta magát, ezért kellett a vágyakozó diáklányoknak az FHM "Száz jó szingli pasi" (vagy valami hasonló) című mellékletéből értesülnie arról, hogy imádatuk tárgya még szabad... Lehangoló helyzet.

Tárgy Matek

Catchphrase "- És mi érdekessel foglalkozik mostanában tanárúr? - Hát lineáris analízissel... de ha azt kérdezed, hogy mi érdekel nagyon, akkor azok a véges kettős sorok..."

Még az NLG-ben? Nem

Hiszterométer 0

 

Címkék: történelem tanártabló filipp zoli

A bejegyzés trackback címe:

https://exiib.blog.hu/api/trackback/id/tr14930439

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása