Update és tényanyag holnap...

 2009.02.10. 01:26

Reggel már előre bejelentetten egy órával később mentem dolgozni, hogy legyen időm a blogra még a magyar munkaidő kezdete előtt. Természetesen elaludtam, majd egy kvázi jégpályán kellett a munkahelyemre vezetnem, így még ehhez képest is elkéstem. Mindez nem akadályozott volna meg abban, hogy a délelőttöt két kamutáblázat felszínen tartása mellett az osztálytalálkozó szervezésének szenteljem, ha nem vár egy "organizational announcement" témájú email, ami helyett nyugodtan írhatnák szimplán, hogy "bad news". Szóval ma csak 4 igazgatót rúgtak ki a cégtől, semmi komoly. Igaz egyikük sem volt közvetlen felettesem, de nem csinált jó kedvet a dolog, pedig délutánra már várt a klasszikus szarkupac: három konferenciahívás képében (értelmetlen handbandázás ismeretlen arcokkal).

Szóval sorry mindenkinek, holnap lesz update email, frissítem a feedback listát is, Liviust köszönthetjük bloggazdaként, lesz a Lági által javasolt naptár megoldás (egyenlőre nem interaktívan, de még az sem lehetetlen) és kimókolom, hogy hogyan lehetne szavazni az éttermekről. Addig pedig kommenteljetek bátran...

Címkék: személyes update moderátor

A bejegyzés trackback címe:

https://exiib.blog.hu/api/trackback/id/tr39933869

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása