Tanári tabló V. - Szabó Elek

 2009.02.15. 00:34

Az NLG egyik teljességgel elnyűhetetlen dolgozója, a természettudományos gráciák (illetve a fizikai-kémia szertárt örző fúriák) kellemes ellenpontja volt. Rajta kívül egészen bizonyosan senki sem próbálta volna magára csökkenő hangerővel felhívni a figyelmet, amikor az érettségi előtti hónapokban gyógyfizikát kényszerült oktatni a nyakkendős szakmák leendő gyakorlóinak és a már tarisznyát próbáló eljövendő bölcsészeknek. Ugyanő volt felelős az iskola szinte minden rendezvényének hangosításáért, bár néhány év után kezdett gyanússá válni, hogy az évnyitón közkedvelt igazgatónk, Lami Pál majd' minden szavát elnyomta recsegés-ropogás vagy gerjedés.

Nagy pluszpontot akkor szerzett nálam mindannyiunk Elekje, amikor a felpaprikázott Pusztainé által elécitált Jamest, aki merészelt egy júniusi napon valami rövidebb miniszoknyában beállítani, nem küldte haza, hanem megjegyezte, hogy milyen jó combjai vannak... Lehet, hogy akkor is éppen combnézőben járt, amikor egyszer összefutottunk a Kereskedelmi és Véndéglátóipari Főiskola előtt? (Ahová én főként ebédelni és - igen - combnézőbe jártam...) Sajnos már nem tudom nagyon felidézni, hogy mit is tanultunk Elektől, de mélyen belémvésődött, amikor úgy magyarázta a Lorentz-erőt, hogy egy egészséges Ganxsta-Zolees bazdmeget mutatott a kezeivel.

Tárgy Fizika

Catchphrase "Helöem, hamaramm khs e. töendürth keh kheea" (Nem értettem a zajtól...)

Még az NLGben? Nem

Hiszterométer 2

Címkék: történelem tanártabló szabó elek

A bejegyzés trackback címe:

https://exiib.blog.hu/api/trackback/id/tr95943775

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása