Ahogyan Móni megírta a minap neki már semmit sem mondott Filipp Zoli, de talán mindnyájunk Aranka nénije fog! Alighanem kevesen tettek többet lelki fejlődésünk érdekében, már ami az erőteljes lelki nyomást illeti. Senki sem tudott meghatóbban mesélni az unokákról és kedvesebben megsértődni azon, amikor minket ez már a kicsöngetés előtti tíz percben legkevésbé sem foglalkoztatott. Azonban színes videócsemegék tucatjait élvezhettük végig Ausztráliáról, a pingvinek vándorlásáról, a mélytengeri halakról és effélékről. Abban is biztos vagyok, hogy a földrajz volt az egyetlen olyan tanóra, ahol masszázsban részesültem. ;) Mindezt is túlszárnyalta azonban a családdal kapcsolatos történetek áradata, amelyekkel több dolgozatot úsztunk meg, mint bárhol máshol.

Az órákon a friss sztorik iránti tanúsított lelkesedésünknek azonban ára volt: valószínűleg közülünk kevesen találnák meg a vaktérképen Mogadishut, igaz? Azért talán az amerikai színvonalat tudnánk hozni...

 

Tárgy Földrajz

Catchphrase "Ne siránkozz... Ugorj!"

Még az NLG-ben? Nem

Hiszterométer 5*

 

Kiegészítés Aranka nénihez #1 :

 

Az 1991-es év szeptembere. Első óra Aranka nénivel. Aranka néni fontos bejelentést tesz:

- Öszinte ember vagyok, nem titkolok semmit: negyvennyolc éves vagyok!

Csaba az osztály nevében egy bókkal válaszol:

- A tanárnő sokkal többnek néz ki, mint amennyinek mondja magát!

 

Kiegészítés Aranka nénihez #2 :

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Floppy!!! :-)

 

Címkék: történelem tanártabló hecz istvánné aranka

A bejegyzés trackback címe:

https://exiib.blog.hu/api/trackback/id/tr31933843

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása