Naptár / Időpont

 2009.02.11. 22:23

Lági említette, hogy interaktív naptár kéne, amibe mindenki be tudja írni, hogy milyen időpontok jók. Sajnos az internet sokmindenben segít - ebben azonban nem: van néhány jónak tűnő megoldás, de sajnos aránylag alapos kutatás után úgy fest, hogy a használható megoldások mindegyike vagy fizetős vagy két nagy szoftverhez (konkrétan MS Outlook v. Lotus Notes) kötődik. Én elvből nem tartom egyiket sem fent, úgyhogy ezennel a kérdés el van döntve: offline naptárunk lesz, amit majd én tartok karban és az aktuális verzió kint lesz a blogon.

Ezúton arra kérek mindenkit (illetve e tárgyban majd emailt is írok), hogy írja meg, mikor nem ér rá, ez ugyanis remélhetőleg a kisebb halmaz és az üres metszetben kereshetjük az alkalmas napokat. A naptárat eggyel feljebb publikálom, hogy abban a posztban ne legyen más.

Időpont javaslat: Anikó említette, hogy a gyermekeseknek korábbi időpont felelne meg: ezzel én egyetértek, szerintem kezdhetünk akár öt óra körül is. Mivel gondolom sokan dolgoznak vagy jönnek vidékről, ezért a hétvégéket kellene megnézni először, hátha van egy, ami a többségnek megfelel.

Címkék: naptár osztálytalálkozó

A bejegyzés trackback címe:

https://exiib.blog.hu/api/trackback/id/tr75937941

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása