Kisszámú olyan tanáraink egyike, aki végigcsinálta velünk mind a nyolc évet és megúszta komolyabb lelki zötykölődések nélkül. Néhányszor nyilván neki is lett volna kedve azért szétrombolni néhányunk fején valamelyik modellszobrot, de hangjának felemelése azért többnyire elég maradt. Állandó és eposzi kellékei, mint a kék posztókardigány és a pipa (amelyhez még a mindenre képes igazgatóság sem mert nyúlni) biztos ponttá tették az NLG hektikus világában. Mivel szinte halogénszerű reakcióképtelenséget mutatott és talán tudatosan kivonta magát minden ciki iskolai programból, ezért nem is kellett leszállnia a rajzteremben kicsúcsosodó Olympusról.

Jóllehet (azt hiszem) egyikünkből sem lett valamirevaló képzőművész, csak utólag fogtam fel, hogy mennyire elképsztően sokat láttunk tőle nyolc év alatt és a céges világában nagy előnyt tudtam kovácsolni abból, hogy valamirevaló karitúrákat tudunk készíteni a főnök fejéről az unalmas meetingeken...

Tárgy Rajz

Catchphrase "A mögöttünk álló nyáron pedig a lábatok nem csak nagyobb lett, ... hanem büdösebb is."

Még az NLGben? Nem (?)

Hiszterométer 1 (bár egyszer felkapta a széket mérgében...)

Címkék: történelem tanártabló kovács károly

A bejegyzés trackback címe:

https://exiib.blog.hu/api/trackback/id/tr27938243

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása