Első ;)

 2009.02.06. 14:01

Üdv mindenkinek!

Ha már az ember egész nap hálózatokkal és hasonlókkal foglalatoskodik, akkor bizony felébred benne az igény arra, hogy valami hasznát is lássa a sok informatikai okosságnak.

Ezért gondoltam, hogy csinálom ezt a blogot - egyrészt így a részkérdésekről (étterem, kit hívunk meg stb.) szóló vitát könnyebb mederben tartani és nem kell minduntalan mindenkinek megküldözgetni a korábbi leveleket, másrészt vágytam már, hogy legyen egy kis internetes lábnyomunk, végtére is nyolc évet húztunk le az NLGben (amennyit még minősített nemi erőszakért sem szoktak adni ebben a liberális világban) és regényre való élményanyag szunnyad bennünk, ugye. ;)

Akinek van blog.hu-n regisztrációja (illetve IndaPass belépése), annak szívest örömest adok szerkesztői jogokat... Sőt kifejezetten örülnék ennek, mert így kevésbé lenne ez az oldal csak rám utalva. Akinek nincs kedve ilyesmihez, az küldhet emailt (magisterms@gmail.com), ha szeretné, hogy bármit feltegyek (Livius hallasz?).

Nagyon rövidesen pedig képek, vicces mindenféle és a tavasszal / nyáron esedékes osztálytali részletei is jönnek!

Üdv: 

Címkék: történelem osztálytalálkozó nlg

A bejegyzés trackback címe:

https://exiib.blog.hu/api/trackback/id/tr66926563

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jack The Lad · http://jacklad.uw.hu 2009.02.06. 20:29:17

Én kérnék szerkesztői jogosultságot, hogy a jogbiztonság és a jogállam szellemében ki tudjak teljesedni.

Mindjárt meg is írom ezen kérésemet ímélben is.

gilinyó 2009.02.06. 22:27:36

a "minősített" nemi erőszak az különb, mint a "sima"...?
na jó, majd megkérdezem a jogászaimat, nézzük a dátumot. ha egyre inkább hajlunk a melegedő időben randevúzni, nem keresünk ópenér helyet? nekem szimpatikus a kiskakukk is, csak úgy eszembe jutott.
sziasztok,
lági

msmester 2009.02.06. 22:38:52

@almáspalacsinta?: Hehe, nos igen, a minősített nemi erőszak pl. az amikor kiskorú sérelmére, vagy élet/testi épség fenyegetése mellett követik el... tényleg súlyosabb a büntetési tétel ;)

De mindez mitsem von le az NLGben eltöltött hosszú éveink értékéből ;)

EszterP 2009.02.07. 18:29:16

@almáspalacsinta?:
Vállalom, hogy felkeresek minden név szerint megemlített vendéglátóipari egységet és ajánlataikat táblázatosítom. Van ötleted fedetlen helyre?
Persze könnyebb lenne, ha tudnánk az időpontot is. Kedves emigráltak, egyeztessetek, mert igyekszünk alkalmazkodni hozzátok!
süti beállítások módosítása